.gay blijft nog even in de kast

Top Level Design (de .gay-registry) heeft laten weten dat de .gay release uitgesteld zal worden tot 2020. Normaal gezien zou .gay live gaan op 11 oktober 2019, coming out day, maar dat zal dus niet gebeuren..gay zal nu pas in 2020 gereleased worden. De release zal dan, volgens de registry, samenvallen met een Pride Event. Ray King, CEO van de .gay-registry, zei: “De release is niet uitgesteld omdat we weerstand ondervinden tegen de .gay extensie, het is gewoon een kwestie van voldoende tijd te hebben voor we echt live gaan.”  De registry is van zin deze extra tijd te gebruiken meer bewustzijn en ondersteuning voor de .gay extensie binnen de .gay community op te bouwen.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on June 20, 2019

Comments are closed.

More Blog Post

Previose Post: