.eu lanceert .ευ

EURid, de .eu registry, lanceert de .ευ extensie. Iedereen kent ondertussen wel de .eu extensie, dé extensie die je Europese roots toont. In de Europese Unie hebben we niet enkel verschillende talen, maar ook verschillende geschriften. Na de lancering van .eu volgde de Cyrillische schrijfwijze .ею. Binnenkort volgt echter ook de Griekse .ευ.EURid plant de lancering van deze .ευ op 14 november 2019. Vanaf dan kan elke Europese burger een .ευ registreren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Net als bij de Cyrillische .ею enkel registraties worden toegelaten in het Cyrillisch, worden bij de Griekse .ευ enkel domeinnamen toegelaten in het Grieks schrift. Je kan dus niet bnamed.eu omzetten naar bnamed.ευ, dit dient dan βΝαϻεδ.ευ te worden.

Posted under Uncategorized

This post was written by Vanessa De Loose on June 19, 2019

Comments are closed.

More Blog Post