Ierse registry versoepelt registratiebeleid

Vanaf 21 maart 2018 wordt het iets eenvoudiger om een .ie domeinnaam te registreren. Vanaf die dag treedt immers het versoepelde registratiebeleid van de Ierse registry in werking.Als je voordien een .ie domeinnaam wenste te registreren, moest je een verband kunnen aantonen met de domeinnaam zelf, de naam moest bijvoorbeeld je bedrijfsnaam zijn of gebaseerd zijn op je gebaseerde merknaam, en moest je een economische band met Ierland kunnen aantonen. Deze eerste vereiste valt weg vanaf 21 maart 2018. Er moet geen verband meer aangetoond worden met de domeinnaam zelf.

Er dient echter nog wel steeds een band met Ierland aangetoond te worden. Dit kan onder meer in de vorm van een factuur aan een Ierse klant, hoewel het ook eenvoudiger kan bijvoorbeeld door uw intentie om handel te drijven met Ierland aan te tonen of het doorgeven van een Iers adres.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on March 15, 2018

Comments are closed.

More Blog Post