Binnenkort ook 1- en 2-karakter domeinnamen mogelijk bij .at

nicatDe Oostenrijkse registry geeft binnenkort de domeinnamen vrij die uit slechts 1 of 2 tekens bestaan. Voor .co.at en .or.at was het reeds vele jaren al mogelijk om kortere domeinnamen te registreren, maar binnenkort dus ook voor .at!De vrijgave van deze korte domeinnamen verloopt in enkele fases. Tussen 29 augustus 2016 en 23 september 2016 komen de merknaamhouders aan beurt. Zij kunnen dan hun domeinnaam registreren, indien deze identiek is aan hun merknaam, of indien hun merknaam bestaat uit 1 of meerdere karakters en een kenmerkend karakter.

Hierna komt er een publieke online veiling van alle domeinnamen die nog niet geregistreerd werden tijdens de eerste fase. Deze veiling vangt aan op 7 november.

De overblijvende korte domeinnamen komen beschikbaar op 6 december as. Op deze datum worden ook alle korte .at domeinnamen technisch beschikbaar.

Mis deze kans niet!

Posted under Uncategorized

This post was written by Vanessa De Loose on August 24, 2016

Comments are closed.

More Blog Post