.sc, .men en .racing laten 2 karakters registraties toe

Zowel de .sc-registry als de registry die de .men en .racing extensie beheren, hebben laten weten dat ze 2 letter registraties onder hun domein gaan toestaan. Voor .men en .racing zijn dergelijke registraties nu reeds mogelijk. Voor .sc zal dit mogelijk worden vanaf 1 juli 2016.Domeinen met 2 karakters zijn vaak zeer gegeerd omdat deze kort en krachtig en eenvoudig te onthouden zijn, denk maar aan wo.men, f1.racing,… Jammer genoeg is er aan deze namen vaak ook een serieus prijskaartje verbonden. De registratie van een 2 karakter .men of .racing naam zal toch al gauw enkele duizenden euro’s kosten. De verlengingen zullen dan slechts enkele tientallen euro’s kosten. Ook voor .sc ligt de registratieprijs rond de paar duizend euro en hier ligt de prijs voor een verlenging ook beduidend hoger.

De .sc extensie is de officiële extensie voor de Seychellen maar wordt vaak gebruikt voor nieuws-sites waarbij .sc dan als afkorting voor ‘source’ gebruikt wordt. .men en .racing zijn nieuwe generische domeinen.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on June 17, 2016

Comments are closed.

More Blog Post