Release .store gaat van start

logo_storeEén van de langverwachte nieuwe extensies is gestart met zijn release. De sunrise voor .store ging op 6 april 2016 van start.

Tot en met 5 juni 2016 kunnen de houders van een geregistreerde merknaam hun naam registreren onder de .store-extensie tijdens de sunrise van dit domein. Let wel, de merknaam dient dan wel aangemeld te zijn bij het TradeMark ClearingHouse. Vanaf 14 juni kan iedereen die dit wenst dan een naam registreren onder deze .store-extensie.

Naar de .store-extensie werd reikhalzend uitgekeken omdat deze momenteel het dichtste aanleunt bij de .shop-extensie. Eens het .shop-domein live zal gaan, zal deze ongetwijfeld zware concurrentie opleveren voor de .store-extensie. Van .shop is tot op heden echter nog geen releasedatum bekend. Het .store-domein vormt nu dus een zeer mooi en leuk alternatief.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on April 7, 2016

Comments are closed.

More Blog Post

Previose Post: