Het wordt makkelijker om .pro te registreren

dotpro.pro is een gekende extensie op het internet. De .pro registry bracht .pro op de markt als de extensie die jouw professionaliteit reflecteert. Het is de meest gekende afkorting in vele talen die professionalisme specifieert.

De registry besliste de bestaande restricties vanaf 16 november 2015 op te heffen.

Tot nu toe vroeg de registry je te bewijzen dat je een professional was. Je diende een persoon of bedrijf te zijn dat professionele diensten leverde en dat solvabel en integer was. Je diende erkend te zijn bij een instantie, die door de overheid erkend is, wiens leden vereist erkend te zijn om diensten aan te bieden.

Deze restricties zullen opgeheven worden op 16 november 2015 en zullen het je makkelijker maken een .pro domeinnaam te registreren.

Het maakt het makkelijker om starters de stap te doen zetten een .pro domeinnaam te registreren, zodat ook zij hun professionaliteit kunnen tonen.

Posted under Uncategorized

This post was written by Vanessa De Loose on November 4, 2015

Comments are closed.

More Blog Post