Domeinnaam van de week

pointvirgule_300x250_nl_zonder_logoGedurende de maanden juni, juli en augustus zet DNS Belgium telkens gedurende 1 week een .be, .brussels of .vlaaderen-domeinnaam in de kijker als domeinnaam van de week. Het gaat dan om een domeinnaam die zich door het gebruik van de .be, .brussels of .vlaanderen-extensie op een duidelijke manier weet te onderscheiden. Deze week is de domeinnaam van de week point-virgule.be.

‘Om te beslissen welke namen wat tot domeinnaam van de week zouden kronen, hebben we gekeken naar verschillende factoren.’ Aan het woord is Kathleen Buffels, Marketing & Communication Officer bij DNS Belgium. ‘Zo werd er nagegaan of de website over een duidelijke structuur beschikte, of de domeinnaam zelf ook consequent gebruikt werd in de e-mailadressen en of de website zich voldoende onderscheidde door het gebruik van de .be, .brussels of .vlaanderen-extensie. Op die manier zijn we ondermeer bij point-virgule.be uitgekomen, aldus Kathleen Buffels.

Ook Caroline De Schipper van Point-Virgule benadrukt het belang van een .be-naam voor hen: ‘In een markt met veel internationale concurrentie is het belangrijk dat je herkomst duidelijk is. Zeker met het oog op een groeiende exportmarkt.’

Een goede domeinnaam is en blijft een belangrijke troef voor uw website. U kunt zich met een domeinnaam op een ludieke manier onderscheiden van uw concurrenten en uw eigen identiteit benadrukken.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on August 24, 2015

Comments are closed.

More Blog Post