Geen landrush voor .best

De .best-registry heeft laten weten dat er geen landrush-fase zal komen tijdens de release van de .best-extensie. De reden hiervoor is dat de registry merkte dat er bijzonder weinig interesse bestond voor de landrush-fase in kwestie. Daarom hebben ze beslist deze fase volledig te cancelen.

De sunrise voor de .best-extensie gaat op 17 april van start en zal lopen tot en met 19 mei. Tijdens deze fase kunnen merknaamhouders die hun naam hebben aangemeld bij het TradeMark ClearingHouse (TMCH) een aanvraag indienen om hun merknaam onder de .best-extensie te registreren. Vervolgens zal er direct overgeschakeld worden naar de General Availability. Deze gaat van start op 21 mei en vanaf dan kan iedereen die dit wenst een naam registreren onder het .best-domein. Uiteraard is het nu reeds mogelijk om uw .best-naam te pre-registreren.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on April 16, 2014

Comments are closed.

More Blog Post

Next Post: