Pas voor telefoontjes over uw .be-naam

Momenteel benadert een onbekende firma eigenaars van .be-namen met de mededeling dat iemand anders hun overeenstemmende .com-naam wenst te registreren.

De afgelopen dagen ontvingen verschillende eigenaars van .be namen een telefoontje van een onbekende firma. Tijdens dit telefoontje wordt er gemeld dat deze firma een aanvraag heeft ontvangen om de .com-versie van hun .be-naam te registreren. Volgens deze firma kan de .be-eigenaar voorrang krijgen op de .com-registratie en dient deze dan de naam zo snel mogelijk via hen te registreren.

Ga niet in op deze telefoontjes. U beschikt, als .be-eigenaar, niet over voorrangsrecht om dezelfde naam onder .com te registreren. Indien u geen interesse heeft om de .com-variant van uw .be-naam te registreren, haak dan gewoon in. Indien u wel interesse heeft om uw .com-variant te registreren, neem dan contact op met de registrar waar u uw namen registreert. Ga zeker niet in op het aanbod van deze firma om de .com-naam via hen te registreren.

U vindt deze waarschuwing eveneens terug op de website van dns.be

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on October 18, 2013

Comments are closed.

More Blog Post