Eerste nieuwe gTLDs zullen snel live gaan!!

Donuts inc, de firma die een groot aantal aanvragen indiende voor nieuwe extensies, heeft aangekondigd dat de eerste sunrises nog voor het einde van de maand live zullen gaan. Dus binnen 2 weken kan de nieuwe TLD gekte officieel van start gaan!

Volgende extensies zullen gereleased worden:

  • .CAMERA
  • .CLOTHING
  • .EQUIPMENT
  • .GURU
  • .HOLDINGS
  • .LIGHTING
  • .SINGLES
  • .VENTURES
  • .VOYAGE

De sunrise voor deze extensies zal minstens 60 dagen duren en zal NIET vogens het first come, first served principe verlopen. De registry zal alle registratie-aanvragen verzamelen en als er na de sunrise blijkt dat er meerdere partijen een aanvraag hebben ingediend voor dezelfde naam dan zal een veiling bepalen wie de eigenaar wordt van de domeinnaam.

Om aan deze sunrise te kunnen deelnemen dien je te beschikken over een geregistreerd merk dat lijkt op de domeinnaam die je wenst te registreren. Bovendien dient dit merk ook geregistreerd te zijn in het TradeMark ClearingHouse.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on October 15, 2013

Comments are closed.

More Blog Post