.al geliberaliseerd?

Het gerucht doet de ronde dat de .al-extensie (Albanië) geliberaliseerd zou worden.

Als je momenteel een domeinnaam in Albanië wenst te registreren, dien je te beschikken over een lokaal adres. Nu doet het gerucht al een tijdje de ronde dat deze local presence binnenkort niet langer een vereiste zou zijn om een naam onder de .al-extensie te registreren. Het .al-domein zou hiermee het voorbeeld van het .lu (Luxemburg) en het .fr-domein (Frankrijk) volgen die enkele jaren geleden ook besloten te liberaliseren en local presence niet langer als vereiste te stellen bij een domeinnaam-registratie.

We wensen expliciet te benadrukken dat het momenteel louter en alleen om geruchten gaat. Tot op heden hebben we nog geen officiële bevestiging van de registry ontvangen. Zodra we hieromtrent meer info ontvangen, brengen we u uiteraard op de hoogte.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on May 14, 2013

Comments are closed.

More Blog Post