Harvard registreert harvard.xxx

De universiteit van Harvard registreerde een tijdje geleden de naam harvard.xxx

Harvard deed dit voornamelijk om te voorkomen dat iemand anders met deze naam aan de haal zou kunnen gaan en enkel ‘volwassen’ content op deze site zou kunnen plaatsen. Harvard volgt hiermee het voorbeeld van tal van andere universiteiten en grote bedrijven.

Zij registreerden ook hun domeinnaam onder de .xxx-extensie om deze naam te blokkeren. Op die manier waren ze niet verplicht een website te koppelen aan deze naam maar konden ze toch voorkomen dat iemand anders met deze naam aan de haal ging en er content op plaatste die louter en alleen voor volwassenen bedoeld is.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on April 19, 2013

Comments are closed.

More Blog Post

Previose Post: