TradeMark ClearingHouse gaat proefdraaien

TradeMark ClearingHouse (TMCH), de partij waarbij merknaamhouders zich eerst dienen aan te melden indien ze een naam wensen te registreren tijdens een sunrise-periode van een nieuwe gTLD, gaat binnenkort proefdraaien.

Eind mei zal de sunrise-periode voor 2 subdomeinen van start gaan, namelijk voor radio.fm en radio.am. De registry die die .am en .fm extensie beheert, heeft contact opgenomen met TM.biz met de vraag deze sunrise in goede banen te leiden. Om je naam tijdens deze sunrise te registreren, dien je de eigenaar te zijn van een geregistreerde merknaam. Om uw merknaam onder deze extensie te registreren, hebt u 2 mogelijkheden:

– Of je dient een aanvraag in bij TM.Biz voor je domeinnaam eens de sunrise voor deze nieuwe extensies van start gaan. Zij controleren vervolgens uw gegevens
– Of je dient een aanvraag in bij TMCH om uw merknaam te registreren en eens de sunrise start voor deze nieuwe extensies registreer je je domeinnaam via TM.Biz. Zij zullen vervolgens contact opnemen met TMCH om uw gegevens te checken

Op die manier zal TMCH dus voor de eerste keer de mogelijkheid hebben om proef te draaien. Merknaamhouders die reeds een aanvraag voor de registratie van hun merknaam ingediend hebben bij TMCH en hun naam wensen te registreren onder radio.fm of radio.am zullen dus de eerste proefpersonen vormen.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on April 10, 2013

Comments are closed.

More Blog Post