Surnise .pw met 1 week verlengd

De sunrise voor de nieuwe extensie .pw werd zonet met 1 week verlengd en zal nu lopen tot en met 15 februari. .pw is de officiële extensie van Palau maar kan ook als afkorting gebruikt worden voor ‘professional web’, een leuke manier dus om uw professionaliteit en online-expertise even in de verf te zetten.

Tijdens de sunrise kunnen de eigenaars van een geregistreerde merknaam deze onder het .pw domein registreren. Op 18 februari gaat de landrush van start en zal lopen tot 18 maart. Tijdens deze landrush kan iedereen die dit wenst een naam onder deze extensie registreren. De release eindigt op 25 maart met de ‘general availabilty’ van deze extensie.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on February 11, 2013

Comments are closed.

More Blog Post