NIC.uy zal waarschijnlijk vrijgave .uy aankondigen

istock_000019329241xsmall1Onze correspondent in Uruguay heeft ons meegedeeld dat de .uy-registry in de komende dagen of weken meer dan waarschijnlijk de release van registraties rechtstreeks onder .uy aan zal kondigen. Omdat dit nog niet officieel, is een exacte lanceerdatum nog niet gekend.

Alle houders van een .com.uy-naam zullen dezelfde naam onder .uy krijgen. Deze zal automatisch geactiveerd worden door de registry, normaal gesproken wordt dit gedaan voor slechts een kleine vergoeding of misschien zelfs het eerste jaar zonder extra kosten. Na een jaar zullen ze dan de mogelijkheid krijgen om te beslissen of ze de domeinnaam rechtstreeks onder .uy willen behouden of niet.

Een lokaal adres is vereist voor een domeinnaam in Uruguay, maar met behulp van local presence kan eenieder uit eender waar ter wereld toch zo’n domeinnaam registreren.

Posted under Uncategorized

This post was written by admin on June 8, 2012

Comments are closed.

More Blog Post