10 miljoen .uk-namen geregistreerd

Vandaag stuurde Nominet (.uk-registry) een persbericht de wereld in waarin ze lieten weten dat ze de kaap van de 10 miljoen .uk-registraties hadden overschreden. Het spreekt vanzelf dat Nominet bijzonder blij is met dit heuglijk nieuws.

Verder heeft Nominet ook laten weten dat ze er alles aan zullen doen om het .uk-domein zo aantrekkelijk mogelijk te houden voor iedereen. Zo worden vanaf 1 mei 2012 multi year registrations mogelijk. Vanaf dan wordt het mogelijk namen voor 1 tot 10 jaar te registreren.

Verder springt Nominet ook mee op de kar van de persoonlijke gTLD’s, door een aanvraag in te dienen voor de registratie van .wales en .cymru (Welshe versie voor Wales).

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on March 16, 2012

Comments are closed.

More Blog Post