1 tot 10 jarige registraties in het vooruitzicht voor .uk

Nominet (de .co.uk-registry) heeft laten weten dat vanaf 1 mei 2012 1 tot 10 jarige registraties mogelijk zullen worden voor het .co.uk-domein.

Momenteel dienen .co.uk-namen per 2 jaar geregistreerd te worden. Vanaf 1 mei 2012 komt hier echter verandering in. Dat liet Nominet vandaag via een persbericht weten. Door de mogelijkheid aan te bieden .uk-namen voor 1 tot 10 jaar te registreren, biedt de registry meer flexibiliteit aan wat betreft .co.uk-registraties. Het is echter wel opmerkelijk dat, hoewel registraties per jaar mogelijk worden, de jaarprijs voor een dergelijke registratie hoger ligt dan de prijs per jaar voor een meerjaar-registratie.

Alvorens Nominet besliste deze wijziging door te voeren, stelde ze onder haar registrars en de domeinnaam-gemeenschap de vraag of de registry meer flexibiliteit aan de dag diende te leggen aangaande .co.uk-registraties en of deze 1 tot 10 jaar registraties een oplossing konden bieden. Uit deze rondvraag bleek dat dit initiatief ten zeerste geapprecieerd zou worden. Daarom besloot Nominet dus ook dat ze deze mogelijkheid zullen aanbieden vanaf 1 mei 2012.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on November 10, 2011

Comments are closed.

More Blog Post