CentralNic biedt the rich and the famous extra speeltje aan

Zoals u waarschijnlijk reeds vernomen heeft, wordt het binnenkort mogelijk uw gepersonaliseerde TLD te registreren. CentralNic heeft besloten om hierin nog een stapje verder te gaan en the rich and the famous een exclusief speeltje aan te bieden, namelijk de .familyname.

CentralNic biedt ‘geprivilegieerden’  de mogelijkheid hun familienaam exclusief als extensie te registreren. Ze denken hierbij onder meer aan de families Hilton, Rockefeller, Rotschild,… CentralNic geeft ook aan dat dergelijke extensie voor verscheidene doeleinden gebruikt kan worden:

  • Het kan een mogelijkheid zijn om op een familienetwerk op te zetten. Een discrete manier om informatie uit te wisselen louter en alleen met familieleden
  • De extensie kan daarentegen ook gebruikt worden als publieke informatiebron voor alles wat met uw familie te maken heeft
  • Het kan een manier zijn om een band te smeden en een nalatenschap te creëren voor toekomstige familie-generaties
  • De extensie kan ook als beveiligingsmiddel voor je eigen reputatie beschouwd worden, jij controleert immers de informatie die op deze pagina verschijnt

Eén van de zaken die reeds bekend waren over het registreren van je gepersonaliseerde extensie, was dat het een kostelijke zaak zou zijn. CentralNic maakt van deze kost een voordeel door erop te wijzen dat net omwille van deze hoge instapkost je tot een select clubje zal behoren dat zijn eigen familienaam kan registreren.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on October 19, 2011

Comments are closed.

More Blog Post