Squatter kaapt naam Amy Winehouse foundation

Een cybersquatter wordt ervan beschuldigd de domeinnaam van de Amy Winehouse foundation gekaapt te hebben. Martin McCann, de man die de naam registreerde, vindt echter niet dat hij iets verkeerd gedaan heeft.

Enkele dagen na de dood van Amy Winehouse gaf haar vader te kennen dat hij plannen had om een Amy Winehouse foundation op te richten. Deze foundation zou drugsverslaafden helpen. De domeinnaam amywinehousefoundation.com werd amper enkele uren na deze bekendmaking door Martin McCann geregistreerd. Ook de namen amywinhousefoundation.org.uk en amywinehousefoundation.org werden reeds door andere personen geregistreerd.

McCann zelf ontkent momenteel de beschuldigingen. ‘Ik heb niets verkeerd gedaan,’ zegt hij. ‘Ik heb enkel een paar domeinnamen geregistreerd. Iedereen kan dat,’ aldus McCann. ‘Bovendien vergt een registratie slechts enkele muisklikken,’ voegt hij er nog aan toe.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on August 25, 2011

Comments are closed.

More Blog Post