Landrush 2 karakter en numerieke .tel namen van start

De landrush voor 2 karakter en numerieke .tel namen is vandaag, 1 juni 2011, gestart. Deze landrush loopt tot en met 13 juni 2011 en zal gevolgd worden door de ‘general availability’ die 14 juni start.

Tijdens de landrush kan iedereen die dit wenst een 2 karakter of numerieke .tel naam registreren. Namen zullen toegekend worden op basis van het first come, first served principe. Er zijn echter wel bepaalde namen die niet geregistreerd kunnen worden:

  • 1 letter of 1 cijfer .tel namen (a.tel t/m z.tel zijn dus niet mogelijk evenals 0.tel t/m 9.tel)
  • 2 letter .tel namen die een landcode vormen (be.tel, it.tel, us.tel,… )
  • numerieke .tel namen die meer dan 8 cijfers bevatten (telefoonnummers zijn dus niet mogelijk)

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on June 1, 2011

Comments are closed.

More Blog Post