.kz registry voert nieuwe regels in

De Kazachstaanse registry (Kaznic) heeft een nieuwe voorwaarde ingevoerd waaraan je dient te voldoen indien je een domeinnaam onder de .kz-extensie wenst te registreren. Daarenboven zullen ook de eigenaars van reeds geregistreerde .kz-namen ervoor moeten zorgen dat ze voldoen aan deze nieuwe voorwaarde.

Indien je een .kz-naam wenst te registreren, dien je nu ook je website die je aan deze naam koppelt te hosten via een server in Kazachstan. De nameservers waaraan deze naam gekoppeld worden, mogen eender waar ter wereld staan maar de hosting en e-mail dient langs een server in Kazachstan te lopen. Indien je niet aan deze regel voldoet, kan je geen domeinnaam onder de .kz-extensie registreren tenzij je deze naam niet actief gebruikt en er dus geen website aan koppelt.

bNamed.net biedt hier echter een oplossing voor door local presence aan te bieden in Kazachstan. Deze local presence bestaat uit een server in Kazachstan. Indien u een .kz-naam wenst te registreren en niet over een server in Kazachstan beschikt, dan kan u van gebruik maken van die server. Deze server zal het web- en e-mailverkeer doorsluizen naar uw eigen server. Een .kz-naam met local presence registreren via bNamed.net vormt dus geen enkel probleem.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on May 24, 2011

Comments are closed.

More Blog Post