1 en 2 karakter .info-namen

Afilias (.info-registry) aanvaardt tot en met 30 april 2011 voorstellen voor de registratie van 1 en 2 karakter .info-namen. Als je zelf een aanvraag voor dergelijk domein wil indienen, dien je wel met een aantal zaken rekening te houden.

Als je een aanvraag indient, dien je tevens ook een volledig business- en marketingplan in te dienen. Hieruit moet duidelijk blijken hoe je het .info-domein van je 1 of 2 karakter naam wil gaan promoten. Het is heel belangrijk dat je duidelijk de verschillende stappen aangeeft hoe je  ‘brand awareness’ voor .info zal creëren.

Verder dien je er ook rekening mee te houden dat je, als je je aanvraag indient, een non-refundable fee van $1.000 dient neer te tellen. Als je aanvraag wordt afgekeurd, ben je dit bedrag dus onherroepelijk kwijt.

Ten slotte heeft Afilias ook een lijst vrijgegeven van namen die niet geregistreerd kunnen worden. Combinaties bestaande uit 2 letters die samen een landcode vormen, zijn niet beschikbaar voor registratie. Hier vindt u een overzicht van niet beschikbare 2 letter .info namen.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on March 11, 2011

Comments are closed.

More Blog Post