Nieuwe extensies op komst

Onlangs werden er 3 nieuwe extensies gecreëerd om de nieuwe naties te vertegenwoordigen die in oktober 2010 ontstonden na het uiteenvallen van de Nederlandse Antillen.

Het gaat om volgende extensies:

.bq: Bonaire
.cw: Curaçao
.sx: Sint Maarten

Momenteel zijn deze domeinen nog niet aanwezig in de root servers en is het dus nog niet mogelijk domeinnamen onder deze extensies te registreren. Verder moeten de respectievelijke regeringen van deze naties ook nog enkele zaken in orde brengen alvorens er gestart kan worden met registraties onder deze extensies.

Welke regels er zullen gelden om een naam onder één van deze domeinen te registeren, is ook nog niet bekend. Uiteraard houden we u verder op de hoogte en zullen we berichten zodra er meer nieuws over deze nieuwe extensies gekend is.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on February 11, 2011

Comments are closed.

More Blog Post