.mk registraties tijdelijk onmogelijk

Vanaf nu zijn .mk-registraties (Macedonië) tijdelijk onmogelijk. De reden hiervoor is dat de organisatie die verantwoordelijk was voor .mk-registraties (.mk-registry) momenteel geen toestemming meer heeft van de overheid om nog .mk-registraties uit te voeren. Wat de reden hiervan is, is niet bekend.

De verantwoordelijkheid voor .mk-namen ligt nu in de handen van het Macedonische ministerie van Informatica. Zij zijn nu op zoek naar een nieuwe organisatie die de .mk-registraties op zich kan nemen. Er wordt geschat dat dit ongeveer een maand in beslag zal nemen. Gedurende de komende maand zijn .mk-registraties dus sowieso niet mogelijk.

Reeds bestaande .mk-namen zullen wel gewoon blijven functioneren. We houden u hieromtrent op de hoogte.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on January 27, 2011

Comments are closed.

More Blog Post