EURid lanceert kerstactie

Vandaag, 25 november 2010, start EURid (.eu-registry) met een grote kerstactie. Deze actie zal lopen tot en met 25 december 2010. Gedurende deze 4 weken geeft EURid elke week 25 iPod Touches weg. De winnaars zullen geselecteerd worden op 2, 10, 18 en 26 december. Iedereen die in de week voor de selectie een nieuwe .eu-naam registreerde, komt in aanmerking op een gloednieuwe 8GB iPod Touch te winnen.

Op 26 januari 2011 volgt een allerlaatste selectie. Alle niet-winnaars van de vorige selecties maken tijdens deze finale selectie alsnog kans om een iPod Touch te winnen. Tijdens deze finale selectie worden de iPods weggegeven waarvan de eigenlijke winnaar niet reageerde of niet gecontacteerd kon worden.

Wacht dus niet langer! Registreer snel een nieuwe .eu-naam en maak kans op een gloednieuwe iPod Touch!

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on November 25, 2010

Comments are closed.

More Blog Post