DNS.be start nationale campagne

Op maandag 15 november startte DNS.be (.be-registry) met een grote campagne in de nationale media. Via tv- en radiospots en via bannering op diverse media-websites willen ze iedereen ervan bewust maken hoe belangrijk een .be-naam is. De campagne richt zich via ludieke spotjes hoofdzakelijk op de ondernemers in België. In iedere spot wordt kort uitgelegd waarom een .be-naam belangrijk is en waarom je deze dus dient te registreren.

Benieuwd naar het resultaat? De spotjes zijn nog tot 30 november te zien en te horen op ondermeer Eén, Canvas, La Une, La Deux, RTL-TVI, Radio2, Vivacité en Classic 21. De bannering op diverse mediasite waaronder de sites van De Morgen, De Standaard, MSN, Sudpresse en RTL lopen nog door tot eind 2010.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on November 16, 2010

Comments are closed.

More Blog Post

Next Post: