4 miljoen .nl-namen geregistreerd

Op 18 augustus 2010 werd rond 12u ‘s middags de 4 miljoenste .nl-domeinnaam geregistreerd. De naam in kwestie, tomgoesusa.nl, werd geregistreerd door Tom ten Heerdt uit Didam. Bij SIDN (.nl-registry) zijn ze uiteraard zeer tevreden met deze 4 miljoenste registratie.

Met 4 miljoen registraties doet de .nl-extensie het bijzonder goed. Enkel onder .de, .uk en .cn zijn er nog meer namen geregistreerd, wat van .nl de 4de grootste landextensie ter wereld maakt. Als je rekening houdt met het inwonersaantal van Nederland, ongeveer 16 miljoen, kan je dus stellen dat ongeveer 1 op 4 Nederlanders een .nl-naam registreert, wat Nederland tot het land met de grootste domeinnaamdichtheid maakt.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on August 19, 2010

Comments are closed.

More Blog Post