Mailtjes .cn

Sinds kort verstuurt CNNIC (Chinese registry) mails naar alle eigenaars van .cn-namen. Deze mails hebben als doel de identiteit van de eigenaar van deze naam te verifiëren. De mailtjes bevatten een zogenaamde ‘bevestigingslink’ die binnen de 15 dagen geactiveerd moet worden door erop te klikken. CNNIC heeft echter al wel laten weten dat ze de namen waarvan de link niet na 15 dagen geactiveerd is niet zullen deleten. Waarschijnlijk zal er een reminder verstuurd worden maar of er actie ondernomen zal worden voor de namen waarvan de identiteit van de eigenaar niet bevestigd wordt, is nog niet duidelijk. Het is echter wel aan te raden effectief op de link te klikken.

Indien u een mail ontvangt in verband met uw .cn-naam waar u vragen bij hebt, neem dan zeker even contact met ons op. We helpen u graag verder!

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on July 22, 2010

Comments are closed.

More Blog Post