Landrush .co wegens groot succes verlengd

De landrush voor de .co-extensie (Colombia) die op 21 juni van start ging, is wegens groot succes verlengd tot 16 juli. De landrush zou normaal eindigen op 13 juli maar is dus nu met 3 dagen verlengd.

Tijdens deze landrush kan iedereen die dit wenst een naam onder het .co-domein registreren. Wanneer er meerdere aanvragen binnen komen voor dezelfde domeinnaam zal de naam na de landrush tijdens een veiling verkocht worden. Enkel personen die een aanvraag hebben ingediend voor de naam kunnen dan deelnemen aan de veiling.

Na de landrush start op 20 juli de general availibilty voor deze extensie. Het verschil met de landrush is dat de prijs voor een .co-registratie beduidend lager zal liggen. Namen zullen ook worden toegekend op basis van het first come, first served principe.

Verder geeft de .co registry ook nog mee dat er, ondanks het succes van de landrush, toch nog zeer interessante namen beschikbaar zijn onder de .co-extensie. Verder herhaalt de registry ook dat het domein populair is bij cybersquatters aangezien het amper 1 letter verschilt van de .com-extensie. De registry raadt iedereen dan ook aan zijn/haar domeinnaam te beschermen onder het .co-domein.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on July 9, 2010

Comments are closed.

More Blog Post