Liberalisering .ee nu echt van start

eeklein2De release van de .ee-extensie (Estland) is vandaag echt van start gegaan. Na de technische problemen waar de registry de afgelopen dagen mee kampte, kan er nu dus echt begonnen worden met het registreren van namen onder het .ee-domein. Zoals eerder vermeld, worden de strenge restricties voor het registreren van een .ee-naam opgeheven en kan vanaf iedereen dus een naam onder deze extensie registreren.

bNamed stelt vast dat de meeste pre-registraties met succes geregistreerd zijn. Dit neemt echter niet weg dat er nog veel interessante namen beschikbaar zijn onder .ee en uiteraard kan u uw merknaam of domeinnaam ook nog steeds registreren onder deze extensie.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on July 7, 2010

Comments are closed.

More Blog Post