Technische problemen bij liberalisering .ee

Normaal zou de Estse registry maandag 5 juli starten met de liberalisering van het .ee-domein. Momenteel kampt de registry echter met een technisch probleem waardoor niet alle .ee-registrars in gelijke mate toegang hebben tot het registratiesysteem van de registry. Tot dit probleem is opgelost, schakelt de registry terug over naar een systeem van pre-registraties. Eens dit probleem van de baan is, zullen aanvragen voor .ee domeinnamen terug verwerkt worden.

Dankzij de liberalisering van het .ee-domein wordt het nu voor iedereen mogelijk een naam onder deze extensie te registreren. Zo krijgt iedereen de kans om zijn/haar merknaam te beschermen of zijn/haar domeinnaam te registreren onder deze extensie. De strenge restricties worden opgeheven. Een .ee-naam is dus niet langer enkel en alleen weggelegd voor Estse bedrijven.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on July 5, 2010

Comments are closed.

More Blog Post