Landrush .co van start

Gisteren, op 21 juni, is de landrush voor de Colombiaanse extensie (.co domein) van start gegaan. Deze loopt tot en met 13 juli. Tijdens deze landrush kan iedereen die dit wenst een domeinnaam onder de .co extensie registreren. Alle aanvragen die tijdens deze landrush worden ingediend, zullen behandeld worden door de registry en als er meerdere aanvragen binnenkomen voor 1 domeinnaam, dan zal deze naam na 13 juli via een veiling per opbod verkocht worden. Enkel personen die een aanvraag indienden voor deze naam kunnen deelnemen aan de veiling.

De Colombiaanse registry geeft zelf aan dat .co een gedroomd domein is voor cybersquatters aangezien dit gemakkelijk verward kan worden met .com. Wacht dus zeker niet lang en doe alvast een poging om uw domeinnaam veilig te stellen.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on June 22, 2010

Comments are closed.

More Blog Post