Regels voor .pt registratie worden strenger

Vanaf 1 juli voert de Portugese registry (DNS.pt) nieuwe regels in voor de registratie van een .pt naam. Momenteel dient een .pt naam overeen te stemmen met een geregistreerde Portugese merknaam of  met je bedrijfsnaam. Vanaf 1 juli 2010 worden de regels echter strenger voor wie een domeinnaam wil registreren op basis van een merknaam.

De merknaam dient nog steeds geregistreerd te zijn in Portugal. Bovendien moet de aanvraag volledig afgerond zijn en moet de naam dus actief zijn. Daarbij komt dat vanaf 1 juli enkel nog woordmerken aanvaard zullen worden. Uw merknaam mag dus enkel en alleen bestaan uit tekst. Gemengde merknamen (tekst + afbeelding) zullen niet langer aanvaard worden als basis voor een .pt registratie.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on June 22, 2010

Comments are closed.

More Blog Post