.lu introduceert IDN

Op 1 februari gaat de sunrise voor .lu IDN namen van start. Deze sunrise duurt twee maanden en eindigt op 31 maart. Vanaf 1 april zal iedereen die dit wenst een .lu IDN naam kunnen registreren. Aanvragen zullen vanaf 1 april behandeld worden op een first come, first served basis.

Tijdens de sunrise gelden er strikte voorwaarden om een .lu IDN naam te mogen registreren. De enige namen die tijdens de sunrise geregistreerd mogen worden, zijn namen die afgeleid zijn van een reeds bestaande naam en waarbij één of meer letters vervangen worden door een letter met een accent of umlaut.

De aanvraag zal bovendien door de eigenaar van de reeds bestaande domeinnaam moeten gebeuren. Zo zal bijvoorbeeld enkel de eigenaar van de naam cafe.lu nu de naam café.lu kunnen registreren.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on January 7, 2010

Comments are closed.

More Blog Post