8 miljoenste .uk naam geregistreerd

Vorige maand, in november 2009, is de 8 miljoenste .uk naam geregistreerd. Het ging om de naam lambethsuperhomes.org.uk, die geregistreerd werd door Lammbeth Super Homes uit Londen. Als je dus alle .co.uk, .net.uk, .org.uk,… namen optelt, kom je ondertussen aan 8 miljoen registraties. De .uk extensie doet het dus bijzonder goed.

Verder meldde Nominet (.uk registry) ook nog dat er sinds august 2008 een miljoen nieuwe .uk namen zijn geregistreerd en dit ondanks een terugval in de registraties in mei 2009. Verder blijkt ook uit rapporten dat 70% van de personen die een .uk naam registreren deze vernieuwen. Het spreekt vanzelf dat Nominet zeer tevreden is met deze cijfers.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on December 4, 2009

Comments are closed.

More Blog Post