1,5 miljoenste .fr naam geregistreerd

Enkele dagen geleden werd de 1,5 miljoenste .fr naam geregistreerd via AFNIC (.fr registry). Deze naam lessecouesduvocal.fr werd geregistreerd door een groep professionele acteurs uit Haute-Savoie.

Met 1,5 miljoen registraties lijkt .fr extensie goed op dreef. In januari 2002 waren er nog maar 100.000 .fr namen geregistreerd en in juli 2006 500.000. Daarna werden er aan een sneller tempo namen geregistreerd en de kaap van 1 miljoen namen werd bereikt in januari 2008. In september 2010 volgde dus de 1,5 miljoenste naam.

De stijging van het aantal domeinnamen kan verklaard worden door de eenvoud en de snelheid van een .fr registratie. Bovendien blijken de Fransen ook bijzonder chauvinistisch ingesteld te zijn daar een .fr domein het domein bij uitstek is om een publiek aan te spreken in Frankrijk.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on September 24, 2009

Comments are closed.

More Blog Post

Next Post:
Previose Post: