Go-live .cm start morgen

Morgen begint de laatste fase van de release van de .cm extensie, de zogenaamde go-live. Deze fase werd vooraf gegaan door de sunrise en de landrush. Beide fasen waren een groot succes, er werden veel .cm registraties geteld. Jammer genoeg blijkt deze extensie ook een speeltuin te zijn voor cybersquatters die in deze extensie een ideale variant zien voor het .com domein. Het is daarom ook aan te raden uw .com naam onder het .cm domein te registreren om deze te beschermen tegen cybersquatters.

Derde fase: Go-live
De go-live van het .cm domein start op 1 augustus. Tijdens de go-live kan iedereen die dit wenst een domeinnaam onder de .cm extensie registreren. Vanaf de go-live kunnen .cm domeinnamen ook per jaar geregistreerd worden. Aanvragen tijdens de go-live zullen behandeld worden op basis van het first come, first served principe.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on July 31, 2009

Comments are closed.

More Blog Post