Landrush .cm start morgen

vlagkameroen1Morgen gaat de landrush voor .cm namen (Kameroen) van start. Deze loopt tot en met 31 juli. De eerste fase van de release van deze extensie, de zogenaamde sunrise, was een groot succes aangezien veel mensen in het .cm domein een alternatief zagen voor een .com naam. Vanaf morgen gaat dus de tweede fase van start. De landrush wordt nadien ook nog gevolgd door de go-live.

Tweede fase: De landrush
Deze periode start op 15 juli en eindigt op 31 juli. Tijdens deze periode kan iedereen die dit wenst een domeinnaam aanvragen. De naam dient  minstens voor 2 jaar geregistreerd te worden. Als er 2 aanvragen zouden binnenkomen voor deze naam, zullen deze namen via een veiling per opbod verkocht worden. Deze veilingen zullen plaatsvinden vlak na de landrush.

Derde fase: Go-live
De go-live van het .cm domein start op 1 augustus. Tijdens de go-live kan iedereen die dit wenst een domeinnaam onder de .cm extensie registreren. Vanaf de go-live kunnen .cm domeinnamen ook per jaar geregistreerd worden. Aanvragen tijdens de go-live zullen behandeld worden op basis van het first come, first served principe.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on July 14, 2009

Comments are closed.

More Blog Post

Previose Post: