Britain’s got talent slachtoffer van cybersquatters

susan22Cybersquatters hebben van bijna alle halve finalisten van de talentjacht Britain’s got talent domeinnamen geregistreerd en Twitter accounts aangemaakt. 33 van de 40 halve finalisten, waaronder de ondertussen wereldberoemde Schotse Susan Boyle, zijn hiervan het slachtoffer geworden. Reden hiervan is de slechts enkele halve finalisten reeds voor de start van de talentenjacht zelf een domeinnaam op hun naam hadden geregistreerd. Ook een Twitter account hadden velen niet aangemaakt.

De cybersquatters hebben voornamelijk .com en .co.uk namen geregistreerd onder de namen van de halve finalisten. Op deze manier wordt het voor de uiteindelijke winna(a)r(es) waarschijnlijk bijzonder vervelend een eigen online identiteit uit te bouwen, aangezien de belangrijkste domeinnamen reeds ingenomen zijn. Vele domeinnamen verwijzen momenteel niet naar een website en zijn gewone ‘holding pages’ maar hier zou uiteraard verandering in kunnen komen eens de winna(a)r(es) uit de bus komt.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on May 29, 2009

Comments are closed.

More Blog Post

Previose Post: