.sy namen nu ook actief

De .sy registry (Syrië) heeft beslist .sy namen nu ook actief te gaan registreren. Voordien kon je reeds een .sy naam registreren maar deze werd dan geparkeerd. Hier is men nu van afgestapt. Als je nu een naam onder het .sy domein registreert, dan zal deze ook actief gebruikt kunnen worden.

Mensen die reeds een geparkeerde .sy naam bezitten, zullen nog even geduld moeten oefenen. De namen zullen actief worden maar er is nog niet beslist wanneer.

Er zijn ook een aantal voorwaarden verbonden aan het registreren van een .sy naam. Zo kan een naam onder dit domein enkel geregistreerd worden door een bedrijf, is er een uittreksel uit het ondernemingsloket vereist en komt er bij de registratie van een .sy naam ingewikkeld notarieel papierwerk kijken.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on May 25, 2009

Comments are closed.

More Blog Post