Pre-registration periode .mx van start

Zoals reeds eerder gemeld plande de .mx registry een nieuwe release van de .mx extensie. Deze release is afgelopen vrijdag gestart.

Vrijdag 1 mei is de pre-registration periode van start gegaan. Deze duurt 3 maanden tot en met 31 juli 2009. Tijdens deze periode kunnen enkel houders van een Mexicaanse domeinnaam (bijvoorbeeld onder .com.mx, .net.mx,…) deze naam registreren onder het .mx domein. Bovendien dient de naam die je wenst te registreren onder .mx exact hetzelfde te zijn als je huidige Mexicaanse domeinnaam. Verder dient je huidige Mexicaanse domeinnaam geregistreerd te zijn voor 1 maart 2009.

Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kan je zonder problemen een .mx naam registreren. Anders dien je nog geduld te oefenen tot en met 1 september. Dan start de initial periode, de zogenaamde go-live van het .mx domein en kan iedereen zonder problemen een .mx naam registreren.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on May 4, 2009

Comments are closed.

More Blog Post