Websites die eindigen op .hk zijn het gevaarlijkst

Uit een grootschalig onderzoek van Toptechworld blijkt dat websites die eindigen op de .hk extensie (Hong Kong) de gevaarlijkste zijn om naar te surfen. Toptechworld onderzocht 10 miljoen drukbezochte sites in 265 landen. 19,2% van alle websites die eindigen op .hk houden een veiligheidsrisico in voor de bezoekers van deze websites. De .hk extensie wordt gevolgd door .cn (China) dat met 11% op de tweede plaats prijkt.

Naast de gevaarlijkste extensies bleek uit het onderzoek van Toptechworld ook dat .fi (Finland) en .jp (Japan) dan weer de veiligste extensies zijn. Websites die eindigen op dit domein zijn het veiligst voor de bezoekers.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on April 28, 2009

Comments are closed.

More Blog Post