Pre-registreer nu uw .mx naam

sombrero2Zoals we reeds berichtten, start binnenkort de pre-registration period voor .mx namen. Deze periode start op 1 mei maar u kunt vanaf nu uw .mx domeinnaam pre-registreren.

Aan deze pre-registration period zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Zo kunnen enkel houders van een Mexicaanse domeinnaam (bijvoorbeeld onder .com.mx, .net.mx,…) deze naam registreren onder het .mx domein. Bovendien dient de naam die je wenst te registreren onder .mx exact hetzelfde te zijn als je huidige Mexicaanse domeinnaam. Verder dient je huidige Mexicaanse domeinnaam geregistreerd te zijn voor 1 maart 2009.

De pre-registration period loopt tot en met 31 juli en wordt gevolgd door de quiet period en de initial period. De quiet period loopt van 1 augustus tot en met 31 augustus. Tijdens deze periode worden aanvragen uit de pre-registration period verder verwerkt. Op 1 september start de initial period. Deze loopt tot en met 31 oktober. Tijdens deze fase kan iedereen die dit wenst een naam onder het .mx domein registreren. De aanvragen worden behandeld volgens het first come, first served principe.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on April 24, 2009

Comments are closed.

More Blog Post