Veiling van premium .me namen

Binnenkort vindt er tweemaal een veiling plaats van premium .me namen. De eerste veiling loopt van 23 tot en met 29 april. De tweede veiling start 14 mei en eindigt op 20 mei. Iedereen die dit wenst, kan een bod doen op een naam die aangeboden worden. Namen die ondermeer geveild zullen worden zijn: findfor.me, livewith.me en talkto.me. Een volledige lijst met alle namen die tijdens de eerste veiling in april zullen worden aangeboden vindt u hier.

Via bNamed kan u intekenen om te bieden op één of meerdere namen. Inschrijven voor de veiling van april kan nog tot 20 april.

De tweede veiling gaat zoals gezegd in mei van start. Intekenen voor deze veiling kan nog tot 11 mei. Namen die dan worden aangeboden zijn ondermeer: analyse.me, listen2.me en recruitment.me. Een volledige lijst met de namen die tijdens de veiling in mei zullen worden aangeboden, vindt u hier terug.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on April 15, 2009

Comments are closed.

More Blog Post