Sunrise periode .co.nl komt eraan

De sunrise periode voor het .co.nl domein start op dinsdag 10 februari en loopt tot donderdag 26 februari. Tijdens deze periode kunnen alle houders van merknaam deze registreren onder het .co.nl domein. Ze dienen wel aan volgende voorwaarden te voldoen en volgende informatie vrij te geven:

  1. De domeinnaam die ze wensen te registreren, dient exact dezelfde te zijn als de merknaam.
  2. Ze dienen hun registratienummer op te geven
  3. Het merkenbureau waar ze hun merknaam geregistreerd hebben, moet vermeld worden
  4. Als de aanvrager niet de eigenaar is van de merknaam dient hij op te treden als licentiehouder en de link tussen hem en de eigenaar van de merknaam duidelijk te maken

Domeinnamen die geregistreerd worden tijdens de sunriseperiode zullen de eerste 10 jaar gratis verlengd en vernieuwd worden, op voorwaarde dat ze linken naar een actieve website. Eigenaars die enkel een domeinnaam registreren om hun merknaam te beschermen en deze niet naar een actieve website laten verwijzen, zullen elk jaar wel moeten betalen om hun naam te verlengen en vernieuwen.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on January 22, 2009

Comments are closed.

More Blog Post