Frankrijk op zoek naar een nieuwe registry?

De Franse overheid heeft een oproep gedaan aan bedrijven om een openbare aanbesteding in te dienen indien ze interesse hebben om de volgende 7 jaar de centrale .fr registry te worden. Momenteel neemt AFNIC deze taak op zich maar de Franse overeid wil duidelijk dat iedereen zijn kans kan wagen.

De oproep tot openbare aanvragen komt als een donderslag bij heldere hemel. Niemand had gedacht dat er een andere partij dan AFNIC in aanmerking zou komen om de centrale .fr registry te zijn.

Bedrijven die interesse hebben, kunnen hun aanbesteding indienen tot en met 8 maart 2009. Als ze bijkomende informatie willen, kunnen ze met hun vragen bij de overheid tot en met 9 februari. De overheid zal alle vragen beantwoorden en deze antwoorden zullen eveneens via www.telecom.gouv.fr openbaar gemaakt worden.

Hier kunt u de oproep tot openbare aanbestedingen van de Franse overheid nalezen.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on January 19, 2009

Comments are closed.

More Blog Post