3…2…1…ready for take-off: .tel namen

De .tel registry biedt via de .tel naam een mogelijkheid aan bedrijven en particulieren om al hun contactgegevens op een efficiënte manier samen te brengen en beschikbaar te maken. Via een .tel domeinnaam worden al uw contactgegevens gegroepeerd onder 1 gemakkelijk te onthouden naam. Zowel adres met kaartje, als telefoon en fax, als e-mail en gsm, alles is hier terug te vinden.

Hieronder vindt u meer informatie over de sunrise en landrush voor .tel namen.

1) De sunrise periode start op woensdag 3 december 2008 en loopt tot en met maandag 2 februari 2009. Tijdens deze periode kunnen houders van een geregistreerde merknaam deze naam als .tel domeinnaam registreren.

Tijdens de sunrise geldt het first come, first served principe. Indien u een .tel wenst te registreren tijdens de sunriseperiode, dient dit voor minstens 3 jaar te gebeuren.

2) Na de sunrise volgt de landrush. Deze periode loopt vanaf dinsdag 3 februari en loopt tot en met maandag 23 maart. Iedereen die wenst, kan tijdens de landrush een .tel naam registreren. Ook hier gelden de voorwaarden van het first come, first served principe en dient een naam voor minstens 3 jaar geregistreerd te worden.

Indien u een .tel naam registreert tijdens de landrush betaalt u een hogere prijs. Indien u echter uw kansen wil verhogen om een bepaalde domeinnaam te registreren, kunt u best tijdens de landrush uw kans wagen, aangezien het first come, first served principe geldt.

3) Na de landrush, dus vanaf 24 maart 2009, kunnen .tel namen door iedereen aan de standaardprijs geregistreerd worden voor een periode van 1 jaar.

De prijzen voor .tel domeinnamen zijn momenteel nog niet bekend. Van zodra wij hieromtrent meer informatie ontvangen, brengen we u op de hoogte!

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on September 26, 2008

Comments are closed.

More Blog Post

Next Post: