Nominet releast 1 en 2 karakters .uk namen

Nominet (de .uk registry) kondigde een tijdje geleden aan dat ze nog voor het einde van 2010 1 en 2 karakters .uk-namen gaat releasen. De volledige details van hoe deze release zal verlopen, zullen door Nominet vrijgegeven worden op 1 november 2010.

Ondertussen heeft bNamed.net reeds ingetekend bij Nominet op de lijst van registrars die 1 en 2 karakter domeinnamen zullen mogen registreren. Eens we op 1 november het volledige verslag hebben ontvangen van hoe deze release in zijn werk zal gaan, zullen we u uiteraard verder op de hoogte houden.

We geven u ook graag reeds een overzicht van alle namen die gereleased zullen worden mee.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on October 7, 2010

Comments are closed.

More Blog Post

Next Post: