Gouverneur Kentucky gaat in beroep

Zoals we reeds eerder vermeldde op deze site heeft de rechtbank een uitspraak gedaan over de 141 beslag genomen domeinnamen die iets te maken hadden met online gambling. Deze uitspraak was in het nadeel van de overheid van Kentucky die de namen in beslag genomen had.

Steve Beshear, gouverneur van Kentucky, gaat echter niet akkoord met deze uitspraak en gaat ertegen in beroep. “De overheid van Kentucky zal zich blijven inspannen om de burgers te beschermen tegen het illegale internet gokken en gaat in beroep tegen de uitspraak van de rechtbank,’ aldus Beshear. ‘ Uit het aangevoerde bewijs blijkt duidelijk dat illegaal gokken opduikt in Kentucky en dat er door deze activiteiten miljoenen dollars verloren gaan,’ voegt Beshear er nog aan toe.

Hij trekt nu naar de Supreme Court, dat de zaak opnieuw zal herbekijken.

Posted under Uncategorized

This post was written by lieve on January 23, 2009

Comments are closed.

More Blog Post